Koken met houtskool
Al eeuwenlang koken we met houtskool, een methode die niet alleen de menselijke evolutie stimuleerde, maar ook generaties koks uit talloze culturen inspireerde om ingrediënten met vuur te manipuleren.
Vuur vormde het centrum van een gemeenschap en was een onmisbare bron van warmte, veiligheid en voeding.
Het was het enige middel om eten te bereiden, een vaardigheid die tot op heden alleen aan mensen is voorbehouden.
Een nieuw ritueel
Deze manier van koken bracht nieuwe smaken en technieken.
Het stimuleerde de fysieke stuctuur van de ingredienten. Zouten, suikers en bestanddelen werden versterkt, hierdoor veranderde de smaak van het eten.
Het heeft ons samen gebracht, welke tot op de dag van vandaag nog steeds de basis is van veel culturele tradities.
Rubix Charcoal Black Edition
Nu beschikbaar in twee maten. Wordt het een Single, Duo of toch allebei?
Made in Holland
Het Rubix buitenkeukensysteem is ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland.
Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een lange levensduur.